Miastenija gravis Seznam forumov Miastenija gravis
nevrološka avtoimuna bolezen živčno mišičnega stika
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Vabilo na tematsko srečanje obolelih z MG

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Miastenija gravis Seznam forumov -> MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dada



Pridružen/-a: 14.10. 2011, 07:05
Prispevkov: 742
Kraj: Lavrica

PrispevekObjavljeno: 19 Nov 2015 17:07    Naslov sporočila: Vabilo na tematsko srečanje obolelih z MG Odgovori s citatom

Društvo distrofikov Slovenije vabi vse miastenike (člane in ne člane), lahko tudi svojce, na srečanje odbora za Miastenijo gravis, v okviru katerega bo potekalo strokovno predavanje z naslovom: "KAKO POVEČATI ZADOVOLJSTVO Z ŽIVLJENJEM?"

Predavanje bo potekalo v pritličnih prostorih društva (prostori strokovne službe), na Linhartovi cesti 1 v Ljubljani in sicer ne morem verjeti. novembra ob 17 uri.

Svojo udeležbo potrdite pisno ali na tel. številki 01/ 47 20 552 ali preko e-pošte: iztok.mrak@drustvo-distrofikov.si ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!

Krize, vzponi in padci so sestavni del življenja. Kronična bolezen nas postavlja v tem smislu pred številne izzive. Kako obvladati svoje življenje, če se soočamo z boleznijo, ki mi to iz dneva v dan otežuje? Je ob bolezni, ki mi jemlje življenjsko moč in me ovira pri vsakdanjih opravilih sploh mogoče kvalitetno živeti? Je v takšnih razmerah mogoče doživljati zadovoljstvo z življenjem? In ta občutek zadovoljstva celo povečati?

Srečanje bo praktično obarvano. Seznanili se bomo s sodobnimi pogledi na doživljanje zadovoljstva z življenjem - predvsem pa spoznali nekaj preprostih, za vsakdanjo uporabo primernih tehnik s katerimi si lahko učinkovito pomagamo pri premagovanju ovir, ki nam jih nalaga življenje. Dovolj prispevka bo tudi za naše prispevke, vprašanja in dileme.

Srečanje bo vodila Tjaša M. Kos, univ. dipl. psihologinja, ki pri svojem psihoterapevtskem in svetovalnem delu integrira koncepte vedenjsko kognitivne terapije, relacijske transakcijske analize, Imago partnerske terapije, hipnoterapije ter EMDR-a (tehnika za delo s travmo).

Na srečanju bo z nami delila nekaj zanimivih spoznanj sodobne psihologije in psihoterapevtske znanosti o tem kako si lahko dejansko povečamo življenjsko kvaliteto in ojačamo naš občutek zadovoljstva z življenjem.

Prisrčno vabljeni vsi, ki si želite stopiti na pot inspiracije in pozitivizma!
_________________
****************************************
https://www.facebook.com/actio.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Miastenija gravis Seznam forumov -> MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.